Vikend dobrog ukusa (foto: Kolubarske.rs)
Vikend dobrog ukusa (foto: Kolubarske.rs)
29.05.2015, 13:44

„Vikend dobrog ukusa“ prateći program dobrog džeza

č: | fb:

„Vikend dobrog ukusa“, naziv je kulturno-turističke manifestcije u okviru koje se, kako reče organizator, predstavlja srpsko tradicionalno stvarlaštvo. Na ovoj manifestaciji svoju robu izložiće 18 proizvođača iz Požege, Topole, Mladenovca, Pirota i Valjeva, kao i gosti iz Mađarske. Na desetak štandova izloženi su svakovrsni, pretežno slatki, proizvodi, kao što su liciderska srca, luše, gumene bombone, zatim džemovi, med, rakija i suveniri. Organizatori iz Turističke organizacije najavljuju da će se sutra izlagačima pridružiti, sa svojom čuvenom peglanom kobasiom, proizvođači iz Pirota.

Vikend dobrog ukusa

Vikend dobrog ukusa (Foto: Kolubarske.rs)

Načelnik Gradske uprve Aleksandar Vujić Subotić kaže da „uz muzički festival, kakav je Džez fest ide i kulturno-turistički festival, poput ’Vikenda dobrog ukusa’ i ne vidi ništa sporno što je vreme održavnja 31. Džez fest izabrano i za vreme održavnja „Vikenda dobrog ukusa“.

„Slične kulturno-turističke manifestacije organizujemo i u vreme trajanja Festivala duvan čvarka, tako da ne vidim razlog zbog čega se nešto slično ne bi organizovalo i za vreme trajanja Džez festa“, kaže Vujić Subotić.

Vikend dobrog ukusa

Vikend dobrog ukusa (Foto: Kolubarske.rs)

 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 12 sati 12 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...