Tropico bend (foto: Đorđe Đoković)
Tropico bend (foto: Đorđe Đoković)
17.08.2015, 14:27

Tropico bend uprkos kiši, večeras Milan Stanković

č: | fb:

Treće veče Tešnjarskih večeri u znaku kiše i koncerta Tropico benda, koji ni kiša nije mogla da „otera“ sa letnje pozornice, kao ni brojnu publiku koja se sjajno zabavljala uživajući u pesmama ovog benda, ali i hitovima pop i rok muzike koje je sinoć izveo Tropico bend.

Publika

Publika (Foto: Đorđe Đoković)

Tropico bend

Tropico bend (Foto: Đorđe Đoković)

Tropico bend

Tropico bend (Foto: Đorđe Đoković)

Organizatori Tešnjarskih večeri danas su obavestili publiku da će neki programi biti premešteni zbog moguće kiše. Sinoć je pozorišna predstava za decu Puls teatra iz Lazarevca „Marko Kraljević i Musa Kesadžija“, umesto na dečjoj sceni letnje bašte Doma vojske, igrana u Centru za kulturu, a da pri tom organizatori nisu obavestili da će predstava biti premeštena.

Tešnjarske večeri

Tešnjarske večeri (Foto: Đorđe Đoković)

Tešnjarske večeri

Tešnjarske večeri (Foto: Đorđe Đoković)

Tešnjarske večeri

Tešnjarske večeri (Foto: Đorđe Đoković)

Tešnjarske večeri

Tešnjarske večeri (Foto: Đorđe Đoković)

Večeras od 21 čas na letnjoj pozornici koncert Milana Stankovića.

U 19.00 časova na letnjoj sceni obdaništa ,,Pinokio'' pozorišna predstava za decu “U cara Trojana kozje uši”, u izvođenju vaspitača Kreativne radionice ,,Pinokio'' Udruženje Anđeli čuvari''. Otvorteno prvenstvo  Tešnjara u malom fudbalu je od 19.00 do 21.00 čas na terenu OŠ „Sestre Ilić“. 

Plato Narodnog muzejapd 19.45 časova ivečeras rezervisan za filmoce sa Međunarodne smotre arheološkog filma. Od 20.00 časova, umesto na dečjoj sceni letnje bašte Doma vojske, zbog moguće kiše predstava za decu “Ikarov let”, Agencija ''Ars Longa'', Beograd biće odigrana u Centru za kulturu. Večeras od 20.05 u etno kutku u Tešnjaru Dragan Nedeljković održaće predavanje na temu “Slovenski bogovi i ostale sile”.

Koncert Lazara Avramovića i prijatelja, ove godine od 20.30 časova u Internacionalnom umetničkom studiju “Radovan Trnavac Mića'.”

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 3 sati 28 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 3 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara