Tešnjarske večeri (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
20.08.2015, 15:13

Koncert „Abraševića“ u petak, maskenbal u ponedeljak

č: | fb:

Koncert “110 godina iz nas” KUD “Abrašević”, koji je sinić otkazan zbog kiše, prema najavi organizatora, biće održan u petak na letnjoj pozonici od 22.00 časa.  

Zbog vremenskih neprilika dečji maskenbal u organizaciji Predškolske ustanove ,,Milica Nožica'', najavljen za večeras u 19.00 časova na Gradskom trgu, biće održan u ponedeljak 24. avgusta. Kao što je ranije planirano na platou Centra za kulturu od 17.00 do 19.00 časova prijavljivaće se učesnici maskenbala, od 19.00 časova je šetnja gradskim ulicama, da bi završnica ove dečje fešte bila od 19.30 na Gradskom trgu.

Takođe zbog vremenskih neprilika koncert “Moj grad” u organizaciji i izvodjenju Studija M, najavljen za veceras u 21.00 čas na letnjoj pozornici, biće održan u nedelju 23. avgusta na letnjoj pozornici u 20.00 časova. 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 3 sati 17 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 20 sati 22 minuta

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara