Bad Copy (foto: Đorđe Đoković)
Bad Copy (foto: Đorđe Đoković)
24.08.2015, 11:52

Koncert Taurunuma, maskenbal i trka beba

č: | fb:

Tešnjarske večeri zbog kiše traju jedan dan više, na radost pre svega mlađih Valjevaca i dece, kojima je namenjen večerašnji program. Maskenbal u organizaciji Predškolske ustanove ,,Milica Nožica'', koji je trebalo da bude u četvrtak, biće održan danas na Gradskom trgu. Kao što je ranije planirano na platou Centra za kulturu od 17.00 do 19.00 časova prijavljivaće se učesnici maskenbala, od 19.00 časova je šetnja gradskim ulicama, da bi završnica ove dečje fešte bila od 19.30 na Gradskom trgu, kada će biti izabrana i najlepša maska.

Trka beba, umesto u subotu, biće večeras od 18.00 časova na Desankinom vencu, a jedan čas pre toga na istom mestu roditelji mogu prijaviti svoje bebe za ovo zanimljivo takmičenje.

Završnica ovogodišnjih „Tešnjarskih večeri” je od 20.00 časova na Letnjoj pozornici, kada će koncert održati kamerni orkestar Taurunum iz Zemuna.

 

 

Aktuelno

Tužilaštvo (foto: Đorđe Đoković)
Nakon saslušanja Pre 18 sati 21 minuta

Trojici inženjera "Krušika" određen pritvor

Trojici inženjera "Krušika", koji su uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično delo špijunaža, određen je pritvor do 30 dana, saznaju Kolubarske.rs. Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja...  · 9 komentara