Nikola Todorović i Teodora Rafailović  (foto: Muzička škola)
Nikola Todorović i Teodora Rafailović (foto: Muzička škola)
04.04.2017, 08:49

Koncerti srednjoškolaca muzičke škole

č: | fb:

Mladi pijanisti MŠ „Živorad Grbić“, Teodora Rafailović i Nikola Todorović održaće koncert muzike pisane za solo klavir. Na repertoaru će se naći dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena, Rahmanjinova i Skrjabina. Ovaj koncert je valjevska promocija programa kojim će se Teodora i Nikola predstaviti na ovogodišnjem Republičkom Takmičenju muzičkih škola u Beogradu, krajem ove nedelje.

Koncert mladih pijanista je večeras u Muzičkoj školi u 19.30 časova.

 

Koncert u četvrtak

 

Maturantkinja valjevske muzičke škole Jovana Kojić, sopran, održaće svoj prvi solistički koncert u sali Valjevske Gimnazije u četvrtak u 19.00 časova. Jovana je svakako jedan od najlepših glasova koji je odsek solo pevanja za petnaest godina svog postojanja iznedrio i jedna od najuspešnijih učenica iz klase prof. Bojana Veličkovića.

Valjevskoj publici će se na koncertu u Gimnaziji predstaviti solo pesmama Bonončinija, Pučinija, Skarlatija, Rahmanjinova, Skrjabina, Konjovića, Rajčića i drugih majstora ovog žanra. Gosti koncerta su pijanista Nikola Todorović i kamerni gudački orkestar "FENIKS" . Dobro došli!

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 8 sati 8 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 1 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara