Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
05.08.2017, 08:05

Večeras otvaranje i koncert Nataše Bekvalac

č: | fb:

31. Tešnjarske večeri, pre zvaničnog otvaranja, sinoć je otvorio Sanja Ilić i Balkanika koncertom na letnjoj pozornici. Na istom mestu večeras od 21.15 nastupiće Nataša Bekvalac.

 Koncert Sanja Ilić i Balkanika

Koncert Sanja Ilić i Balkanika (Foto: Đorđe Đoković)

Na Trgu vojvode Mišića u 21 čas Tešnjarske večeri će otvoriti gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović, a članovima Vaterpolo kluba Valjevo ove godine je pripala čast da podignu zastavu letnje manifestacije.

 

I ove godine u Parku Pećina biće organizovano takmičenje u Skejt parku u disciplinama: roleri, skejt i BMX. Takmičenje pčinje u 16 časova i trajaće do ponoći. Na 17.00 – 21.00  Gradskom trgu od 17 do 21 čas ROYAL PET HAPPENING. 

 

U 19.15 na platou ispred Narodnog muzeja Valjevo, dr Vladimir Krivošejev održaće predavanje o prvim lekarima valjevske civilne bolnice. U letnjoj bašti Doma vojske od 20 časova predstava za deccu "Pokahontasi i čarobna zemlja", kreativne radionice Udruženja "Anđeli čuvari".                  

 

Izložba poštanskih marki od 1866. godine do danas, kolekcionara Branka Goloskokovića biće otvorena u 20 časova na platou ispred pivare Golos, Birčaninova 3. Izložba će biti otvorena do 11. avgusta.

 

U Eko kutku u  Birčaninovoj broj 5, od 20.08, "Priča o poljskom bilju, da li ste znali?", profesora Dragana  Nedeljkovića.                  

"Dobrodošli u Anin svet lepote, šminke, stila" je u 21.30 u U Birčaninovoj broj 54 u Tešnjaru.

 Koncert Sanja Ilić i Balkanika

Koncert Sanja Ilić i Balkanika (Foto: Đorđe Đoković)

        

 

Aktuelno

Žičara Crni vrh (foto: Kolubarske.rs)
Divčibare Ski Resort Pre 2 sati 52 minuta

Avantura i muzika na Divčibarama za prvomajske praznike

Divčibare Ski Resort, koje upravlja ski stazom Crni vrh, pripremilo je niz avanturističkih i muzičkih aktivnosti na Divčibarama za prvomajske praznike. Za ljubitelj prirode, avanture i dobre zabave...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 1 dan 3 sati

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...