Trio MiSS (foto: Đorđe Đoković)
Trio MiSS (foto: Đorđe Đoković)
27.11.2017, 09:52

MiSS u Valjevskoj gimnaziji

č: | fb:

U okviru obeležavanja 147 godina Valjevske gimnazije rođendansku muziku Valjevskoj gimnaziji, njenim učenicima, profesorima i prijateljima poklanja trio MiSS.

 

Nakon oktobarskog koncerta u Modernoj Galeriji, u okviru projekta "Muzika na platnu", trio MiSS će svoj drugi koncert održati u svečanoj sali Valjevske gimnazije u 20 časova.

 

Muzikom Vivaldija, Šostakoviča, Mocarta i Šuberta, a bojom suptilnog, kamernog zvuka ovaj valjevski ansambl potrudiće se da svojim interpretativnim izrazom oslika vezu umetnosti kao najuzvišenije sfere ljudskog stvaralaštva i obeležavanja godišnjice najznačajnije institucije obrazovanja u Valjevu. 

 

Projekat "Muzika na platnu" sufinansirao je Grad Valjevo na konkursu za projekte u kulturi.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 1 sati 56 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 1 komentar

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 7 sati 6 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 1 komentar