Registracija Prijava preko FB
Plakat Tešnjarske večeri (foto: Dušan Arsenić)
Plakat Tešnjarske večeri (foto: Dušan Arsenić)
04.07.2018, 07:18

Na Tešnjarskim Džinović, Rozga, Amadeus bend i Maljoković

č: | fb:

Valjevski letnji festival 32. Tešnjarske večeri održava se od 3. do 11. avgusta. Savet festivala odlučio je da ove godine zvezde muzičkog programa budu Haris Džinović, Jelena Rozga, Amadeus bend i Jovan Maljoković.

 

Kako je danas saopšteno iz Centra za kulturu, prvi na Tešnjarslkim večerima nastupiće Amadeus bend 3. avgusta, sutradan će Valjevce zabavljati Haris Džinović, Jelena Rozga peva 6. avgusta, Jovan Maljoković i Balkan salsa bend nastupaju 7. avgusta, dok je 11. avgusta koncert Muzikavista Krug. Svi koncerti, osim Muzikavista Krug koji nastupa poslednje festivalske večeri, biće od 21 čas na platou Centra za kulturu, dok će ostali programi biti od 21 čas na Letnjoj pozornici.

 

Centar za kulturu u svom saopštenju navodi da je, po zatraženom mišljenju, Uprava za javne nabavke utvrdila da je osnovana primena pregovaračkog postupka za javnu nabavku izvođenja muzičkog programa tokom manifestacije 32. Tešnjarske večeri.

 

"Zvaničan program 32. Tešnjarskih večeri biće objavljen nakon završetka javnih nabavki", saopšteno je iz Centra za kulturu.

 

Aktuelno

Gradska kuća Lajkovac  (foto: www.lajkovac.org.rs)
Program manifestacije Dani Lajkovca Pre 7 sati 20 minuta

Koncerti Leksington benda i Dženana Lončarevića

Najatraktivniji programi manifestacije Dani Lajkovca 2019 biće koncerti Leksington benda 29. jula i Dženana Lončarevića 30. jula. Koncerti će biti održani na platou ispred Gradske kuće od 22 sata.