Simon Bojičić (foto: Muzička škola)
U Muzičkoj školi Pre 1 dan 3 sati

Koncert Simona Bojičića

Koncert Simona Bojičića biće održan u utorak, 31. januara u 19 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živorad Grbić". Na programu će biti dela Baha, Mocarta, Betovena, Šopena i Lista.

Hram Vaskrsenja Hristovog (foto: Đorđe Đoković)
Na Badnje veče 6.01.2023

Koncert grupe Poliptih na platou ispred hrama

Na platou ispred hrama Vaskrsenja Hristovog, 06.01.2023. godine u 18.00 časova koncert novoosnovane grupe Poliptih, koju čine Luka Jezdić (gitara) i Marko Tomić (tenor) i istoričar umetnosti Nataša...

Novogodišnji koncerti (foto: Muzilka škola)
"Muzikalno, molim" 22.12.2022

Novogodišnji koncerti učenika muzičke škole

Muzička škola "Živorad Grbić" organizuje novogodišnje koncerte Gudačkog, Duvačkog i Klavirskog odseka. Gudači nastupaju danas od 18 časova u Modernoj galeriji.

Valjevski filmski susreti (foto: VFS)
Dodelom nagrada završen festival 21.12.2022

"Krotki", najbolji film Valjevskih filmskih susreta

Na Valjevskim filmskim susretima ngradu Mladi autor, koje se dodeljuje najboljem reditelju, dobio je Jovan Dimoski reditelj filma Krotki, koji je proglašen i za najboji film Festivala.

 (foto: )
U Mizičkoj školi 13.12.2022

Koncert "Nebeska Rusija - 4 maljčika"

Koncert "Nebeska Rusija - 4 maljčika" klavirskog dua Aleksandar Šandorov - Nemanja Nikolić, u muzičkoj školi "Živorad Grbić" u utorak, 13. decembra, u 19 časova.

Muzička škola (foto: Kolubarske.rs)
U Muzičkoj školi 9.12.2022

Koncert "Premijere"

Koncert "Premijere" pijanistkinje Nataše Mitrović, održaće se u petak, 9. decembra, u 18 časova u svečanoj sali valjevske muzičke škole "Živoirad Grbić".