Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
Ekipe EPS na terenu (foto: www.mionica.rs)
28.02.2023, 08:47

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje

č: | fb:

Situacija na elektro mreži u opštini Mionica se stabilizuje, očekuje se da će svi kvarovi biti popravljeni do kraja dana, saopšteno je iz lokalne uprave.

 

Zbog velikog nevremena praćeno snežnim padavinama došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom i u mioničkoj opštini. Ekipe EPS-a u Mionici brzo su reagovale i juče su odmah sanirani kvarovi u većem delu opštine.

 

Iz poslovnice EPS-a u Mionici saopšteno je da su veći kvarovi na dalekovodima rešeni, a da će u toku dana struju dobiti i Gornji Lajkovac, Krčmar, Robaje, deo Struganika, Mratišića, Bukovca, Golupca i Planinice. Iz EPS-a dodaju da su angažovane i dodatne ekipe, a da se očekuje će svi meštani dobiti struju do kraja dana.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 10 sati 28 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 8 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara