Miodrag Ješić sa zemljacima iz
Miodrag Ješić sa zemljacima iz "Vojvoda" (foto: Srđan Radovanović)
03.10.2014, 12:51

Ješić pokolnio opremu “Vojvodama”

č: | fb:

Bivši reprezentativac, fudbaler i trener Partizana, Miodrag Ješić poklonio je opremu za novosnovani fudbalski klub “Vojvode”, koju je darovao Miroljub Cvijetić iz firme MCI D.O.O, i poželeo da se odigra utakmica sa veteranima Partizana. Ješić je poreklom iz Osečenice.

“Vojvode” su osnovane 03. avgusta i jedini je sportski kolektiv u Mioničkoj opštini koji nije finansiran iz budžeta. Većina članova su igrači nekadašnje FK “Mionica” za koju su nastupali u protekloj sezoni, u Opštinskoj ligi Ljig - Mionica.

Osnivači su Darko Mišić, koji je ujedno predsednik i kapiten, a članovi Upravnog odbora i za sada jedini sponzori su Veselin  Milinković, Radomir Simić i Radovan Ranković. Sekretar kluba je Nebojša Ristić. Oko 90 odsto ekipe čine bivši, seniori i juniori FK Ribnica, koja igra u Zonskoj ligi Drina. “Vojvode” su domaćini nedeljom, na stadionu pored reke Ribnice.

 

 

 

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 18 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara