Vukovci sa predsednikom Mionice (foto: www.mionica.rs)
Vukovci sa predsednikom Mionice (foto: www.mionica.rs)
12.07.2023, 11:17

Mionica šalje vukovce na letovanje

č: | fb:

Najbolji učenici iz mioničkih škola odlaze deset dana na more u Crnu Goru o trošku opštine. Lokalna samouprava i ove godine besplatnim letovanjem nagradiće osam vukovaca za postignute uspešne rezultate tokom školovanja.

 

U Osnovnoj školi "Milan Rakić" iz Mionice za đaka generacije proglašena je Nikolina Mitrović, a u Osnovnoj školi "Vojvoda Živojin Mišić" iz Rajkovića Natalija Jakovljević, dok su Vukašin Perić, Marija Đosić, Nikola Sekulić, Aleksa Živković i Marija Marković nosici Vukove diplome, a Nikola Sekulić i sportista generacije. Za učenika generacije iz Srednje škole "Mionica" proglašena je Tanja Stanojević, turistički tehničar.

 

Vukovce je primio predsednik opštine Mionica Boban Janković i tom prilikom istakao da je Mionica ponosna na najbolje đake.

 

- Želim vam da nastavite da nižete uspehe i da budete vredni i odgovorni kao i do sada. Budite ponosni na sebe i verujte u sebe, poštujte roditelje i nastavnike koji su jednim delom zaslužni za vaše uspehe. Mionica je vaša porodica, vaša kuća, a mi ćemo vas ove godine nagraditi besplatnim letovanjem za postignute izvanredne uspehe. Ponosni smo na vas, i gde god bili, dobro zapamtite gde ste napravili vaše prve korake i uspehe – poručio je Janković vukovcima.

 

Svi mionički osnovci ove sezone imaju pravo na besplatan boravak na bazenim SC "Mionica", a svi mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju sve obuke i časove koje nudi opštinski Centar za razvoj i obrazovanje.

Aktuelno

Učesnici Večeri jezika (foto: SŠ 1300 kaplara)
Veče za pamćenje Pre 8 sati 41 minuta

Putovanje u prošlost, na srpskom i stranim jezicima

I ovog maja, učenici i profesori Srednje škole "Hiljadu trista kaplara" pripremili su Veče jezika, manifestaciju koja je prvi put održana 2015. godine. Na republičkom takmičenju na engleskom jeziku...

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 1 dan 12 sati

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 9 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu 17.05.2024

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 9 komentara