17.01.2015, 18:21

U finalu Partizan i Kragujevčani

č: | fb:

Prošlogodišnji finalisti beogradski Partizan i Foka iz Kragujevca, prvi osvajač trofeja „Osečanski pobednik”,  danas će podeliti megdan u borbi za pobednika na drugom međunarodnom turniru košarkaških pionira u Osečini.

Do reprize lanjskog finala  Partizan  je stigao nakon pobede nad ekipom Kotora od 69:47. Najefikasniji u timu Beograđana bio je Mateo Nakić, sin nekadašnjeg asa Ive Nakića, sa 18 koševa, dok se kod Kotorana istakao Matija Branković, koji je postigao 23 pogotka. Foka je posle pobede nad Metalcem drugog dana zabeležila ubedljiv trijumf i nad Osečinom – 68:50. U ekipi iz Kragujevca, koju vodi iskusni trener Bogoljuba – Bocija Đurić,ovog puta najzapaženiji bio je Luka Jovanović sa 13, a kod domaćina Pavle Kuzmanović sa 15 poena.

Za treće mesto boriće se Metalac iz Valjeva i Branik iz Maribora, koji je juče bio bolji od Kotora 84:47. U slovenačkom timu najefikasnije bio je Zoran Gavrić sa 18, a u crnogorskom predstavniku Luka Tomović sa 12 koševa. Kotorani će igrati za peto mesto na turniru sa ekipom Osečine.

Utakmica za 5. mesto je u 15.00, za 3. u 16.45, finale u 18.30, a dodela priznanja i zatvaranje u 20.00 časova.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 7 sati 5 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar