Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
Pobednici Reli Mionica (foto: www.mionica.rs)
20.05.2019, 11:28

Vladica Rabrenović i Ana Golić pobednici “Reli Mionica”

č: | fb:

Pobednici takmičenja za šampionat Srbije, trećem "Reli Mionica", koje je održano proteklog vikenda, su Vladica Rabrenović i Ana Golić.

 

Na stazi dužine 200 kilometara od 30 prijavljenih posada, zbog tehničke ispravnosti, startovalo je 25 ekipa. Nakon devet specijalnih ispita slavili su Vladica Rabrenović i Ana Golić, koji su za samo tri sekunde bili brži od Nenada Vićentića i Ivana Jevtića. Najniži stepenik su zauzeli Željko Milutivnović i Uroš Lukić.

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

 

Veliki broj posetilaca ispratilo je ceremonijalni start na Trgu vojvode Živojina Mišića kojim je u petak 17. maja zvanično otvoren treći "Reli Mionica". Reli je održan u subotu, a takmičenje je završeno iste večeri ceremonijom proglašenja pobednika na Trgu, gde je pehare uručio predsednik opštine Mionica Boban Janković.

 

- Zaista smo ponosni što upravo Mionica ove godine otvara sezonu reli takmičenja u Srbiji. Moram napomenuti da je za ovo takmičenje vladalo veliko interesovanje od strane takmičarskih posada, što potvrđuje povećanje broja prijavljenih ekipa u odnosu na prošlu godinu. Mionica je i ove godine opravdala titulu dobrog domaćina i organizatora ovakve vrste takmičenja – rekao je Janković.

Boban Janković uručio pehar

Boban Janković uručio pehar (Foto: www.mionica.rs)

 

Reli Mionica se održava treći put za redom pod pokroviteljstvom opštine Mionica, u organizaciji AK Fam MM Pover sa Auto-moto savezom Srbije i Sportskim auto i karting savezom Srbije. Ovo takmičenje koje se boduje za FIA Centralno evropski zonski reli šampionat, Međunarodno zonsko reli prvenstvo Srbije i Nacionalni reli šampionat Srbije.

 

Reli Mionica

Reli Mionica (Foto: www.mionica.rs)

Aktuelno

Romi  (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 sati 16 minuta

Kako će biti sutra, ako je danas kako je?

U senci trenutno aktuelnog i prioritetnog (hitnog), prolazi aktuelno od ranije i primarno (bitno)! Tako su minulih dana, "dva mitinga", zasenila događaje koji nisu novi. I u svakom "trenutku", ali...

Apoteka Vegafarma (foto: Kolubarske.rs)
Nakon trogodišnje pauze Pre 23 sati 49 minuta

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku

Valjevo ponovo ima dežurnu apoteku zahvaljujući privatnoj apotekarskoj ustanovi "Vegafarma". U saopštenju za javnost RFZO navedeno je da će apoteka u neposrednoj blizini Doma zdravlja biti...  · 5 komentara

HK Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Za manje od godinu dana četiri "događaja" Pre 1 dan 3 sati

Ćuti se o odgovornosti i uzrocima nesreća u Krušiku

U Krušiku su se, za manje od godinu dana, dogodile četiri nesreće u kojima su povređeni radnici. Svaki put rukovodstvo je saopštavalo da je "formirana Komisija za utvrđivanje svih okolnosti ovog...  · 12 komentara