Mini-maksi liga u Mionici (foto: Kolubarske.rs)
Mini-maksi liga u Mionici (foto: Kolubarske.rs)
18.11.2019, 11:07

Mionica domaćin "Mini-maksi lige"

č: | fb:

Opština Mionica domaćin je "Mini-maksi lige", fudbalskog takmičenja za decu uzrasta od šest do jedanaest godina. Takmičenje se istovremeno održava u 24 grada uz učešće oko 10.000 dečaka i devojčica, mladih fudbalera.

 

To je najmasovniji projekat bazičnog fudbala u našoj zemlji koji organizuje Dečja fudbalska asocijacija Srbije već devetnaestu sezonu zaredom. "Mini-maksi liga" u mioničkoj hali sportova trajaće sve do marta, do kada će svoje fudbalske veštine pokazati dečaci i devojčice u pet uzrastnih kategorija.

 

Najuspešnije ekipe će igrati na završnim turnirima, a najbolje ekipe kvalifikovaće se za učešća na regionalnim i turnirima za republičkog prvaka, dok će najtalentovaniji biti pozvani na "Mini-maksi" selektivne kampove Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 16 sati 53 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 19 sati 42 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.