Europrom paketi (foto: Europrom)
Europrom paketi (foto: Europrom)
08.12.2022, 12:17

1200 "ljubičastih" paketa pomoći

č: | fb:

Valjevska kompanija "Europrom", kao društveno odgovorna, i ove godine obezbediće pakete pomoći za socijalno najugroženije kategorije stanovništva.

 

"Ovo je bila godina mnogih neizvesnosti, promena i izazova. Svakako je posebno teška bila socijalno najugroženijim pojedincima i porodicama. Zbog toga je "Europrom" doneo odluku da, kao i prethodnih godina, pomogne onima kojima je to najpotrebnije i donira 1200 paketa pomoći", navode iz ove kompanije.

 

Paketi će biti raspoređeni u devet opština u kojima "Europrom" ima maloprodajne objekte. Najviše paketa - 450 biće podeljeno u Valjevu, po 100 u Lajkovcu, Mionici, Osečini, Kosjeriću, Krupnju, Loznici i Koceljevi, i 50 paketa biće podeljeno na Ubu.

 

Ova akcija biće realizovana u saradnji sa Crvenim krstom svake opštine. Tokom decembra "ljubičaste" pakete dobiće socijalno najugroženiji pojedinci i porodice po evidenciji i rasporedu Crvenog krsta .

 

"Verujemo da će akcija biti završena uspešno i da ćemo zajedno sa Crvenim krstom učiniti da se onima kojima je to najpotrebnije ova godina završi na lakši i lepši način", poručuju iz Europrom-a.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 23 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 12 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.