Sa Valjevskom pivarom pod mesečinom (foto: Đorđe Đoković)
Sa Valjevskom pivarom pod mesečinom (foto: Đorđe Đoković)
11.06.2015, 11:44

Valjevsko pivo i Gorenje među nagrađenima

č: | fb:

Prema izboru potrošača i stručnog žirija Valjevska pivara je nagrađena u posebnoj kategoriji „Top korner”, dok je kompanija Gorenje proglašena za “Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji“, u okviru manifestacije ”Najbolje iz Srbije”.

Među 24 najbolja brenda na domaćem tržištu je Valjevsko pivo, koje je bilo u konkurenciji 160 robnih i korpotativnih brendova iz Srbije. Tako se naše pivo našlo među 12 brendova, koje su stručni žiri i potrošači nagradili mogućnošću da budu izloženi u posebno obeleženom prostoru u prodajnim lancima DIS, Mercator S (IDEA), Veropulos, Univerexport i Metro Cash and Carry. Valjevsko pivo se našlo u društvu: Plazmе, Polimark kečapa, Nektar Lajfa, Jelen piva, Merixa.

Prema izboru potrošača i stručnog žirija kompanija Gorenje proglašena je za “Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji”. Kompanija Gorenje je proizvođač aparata za domaćinstvo koji je u Srbiji prisutan sa tri fabrike, u Valjevu, Staroj Pazovi i Zaječaru, zapošljava oko 2000 ljudi, i rangirana je među pet najvećih srpskih izvoznika.

U organizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i ekonomskog lista Privredni pregled akcija “Najbolje iz Srbije” već jedanaest godina nagrađuje najbolje domaće brendove i kompanije za postignute finansijske i tržišne rezultate.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 4 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara