Valjevsko pivo (foto: Đorđe Đoković)
Valjevsko pivo (foto: Đorđe Đoković)
29.12.2015, 10:50

Valjevska pivara društveno odgovorna kompanija

č: | fb:

„Valjevska pivara“ je među ovogodišnjim dobitnicima priznanja „Moj izbor“ za društveno najodgovornije kompanije u Srbiji, koje će danas biti uručeno u Skupštini Grada Beograda. Pivari je priznanje pripalo za podršku Krosu RTS-a, najmasovnijoj atletskoj manifestaciji u Evropi. Nagradu dodeljuje udruženje „Mojа Srbijа“, uz podršku Privredne komore Beograda i Grada Beograda.

Među 13 nagrađenih su velike i ugledne kompanije poput: Coca Cola Hellenic, NIS, Delhaize Serbia (Delez), Nectar, Nestle Adriatic, Banca Intesa, Metalac i drugi. Priznanja će uručiti zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić i drugi zvaničnici.

Udruženje "Moja Srbija" peti put nagrađuje društveno odgovorne kompanije u sedam kategorija: kulturа i umetnost, sport, rаzvoj nаuke i obrаzovаnjа, rаzvoj lokаlne zаjednice, podrškа humаnitаrnim projektimа, očuvаnje životne sredine i inkluzijа osobа sа invаliditetom. Cilj dodele priznаnjа je podsticаnje kompanija dа ulаžu u očuvаnje životne sredine, rаzvoj zаjednice u kojoj posluju i društvа u celini.

Ovo je drugo priznanje za “Valjevsku pivaru”, sr20dinom decembra 2015. godine Pivara je dobila nagradu Regionalne privredne komore Valjevo za poslovne rezultate u protekloj godini.                                                                          

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 12 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 11 sati 1 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.