Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
Valjevska pivara (foto: Đorđe Đoković)
10.11.2016, 10:39

Valjevski privrednici i Turistička na sajmu u Banja Luci

č: | fb:

Na "Jesenjem sajmu 2016" koji se od danas do 13. novembra održava u Banja Luci predstaviće se i valjevske firme i Turistička organizacija.

 

Kako je saopšteno iz Gradske uprave  štand će imati Regionalna privredna komora Valjevo, na kome će se predstaviti "Valjevska pivara", "Iva farm" sa dijetetskim proizvodima i suplementima, "Đurđević" sa voćnim rakijama i Turistička organizacija Valjevo koja će predstaviti potencijale valjevskog kraja.

 

Osim privrednika, u delegaciji Valjeva biće pomoćnici gradonačelnika Miroslav Pimić i Saša Simić, kao i član Gradskog veća Andra Savčić.

 

"Jesenji sajam 2016" sadrži tri segmenta - Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije "AGROS 2016", Međunarodni sajam lova, ribolova, ekologije i sporta "LORIMES 2016" i Međunarodni sajam turizma i ugostiteljstva.

 

Programom Sajma predviđeni su sastanci sa potencijalnim stranim investitorima, kao i prezentacija finansijskih potencijala za mala i srednja preduzeća. Privredna komora Republike Srpske organizovaće stručne prezentacije i tematske konferencije, a biće upriličena i izložba meda, pčelarske opreme kao i ribolovački sajamski kotlić.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 9 sati 43 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 12 sati 32 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.