Gorenje (foto: Đorđe Đoković)
Gorenje (foto: Đorđe Đoković)
13.07.2017, 12:51

U toku pregovori radnika i poslovodstva "Gorenja"

č: | fb:

"Zaposleni i menadžment u fabrici rashladnih uređaja Gorenje Valjevo aktvino pregovaraju u vezi konkretnih predloga koje su predstavnici sindikata izneli. Socijalni dijalog između radnika u proizvodnji i menadžmenta intenziviraće se u narednim danima do pronalaska minimuma prihvatljivih uslova za sve strane uz nesmetani nastavak rada u svim fabričkim pogonima", navodi se u saopštenju koje je dostavila kompanija Gorenjegroup kao odgovor na pitanja Kolubarskih.rs.

 

A naša pitanja su glasila - koje zahteve su radnici uputili i da li će biti ispunjeni do petka, do kada su radnici poslovodstvu dali rok da se izjasni o njihovim zahtevima.


Kako je rečeno Kolubarskim.rs "dok traju pregovori niko od poslovodstva se neće oglašavati, tako da će tek po završetku pregovora javost biti upoznata sa zahtevima radnika i odlukom poslovodstva".

 

"Obaveštavamo vas da je u procesu socijalnog dijaloga i kolektivnog pregovaranja došlo do kraće obustave rada u večernjim satima, nakon čega se proizvodnja normalno nastavila", navodi se u saopštenju koje je dostavila kompanija Gorenjegroup.

Aktuelno

Novčanik (foto: Đorđe Đoković)
Shit happens Pre 1 dan

Mali i njegove male greške

Čitam u jednim novinama kako je Mali ministar finansija kroz ružičaste naočare na ružičastoj televiziji raskrinkao lažove koji su, zamislite, tvrdili da je Srbija prezadužena država!   Nije...  · 5 komentara

Vodovod (foto: Kolubarske.rs)
Obaveštenje potrošačima Pre 23 sati 11 minuta

Novi računi za vodu sa QR kodom

JKP Vodovod Valjevo obaveštava svoje korisnike da će septembarski računi za utrošenu vodu, kao i svi naredni računi, biti odštampani sa IPS QR kodom. Ovakav način plaćanja računa korisnicima...  · 9 komentara