Krušik (foto: Đorđe Đoković)
Krušik (foto: Đorđe Đoković)
05.12.2018, 08:46

Novi direktor HK "Krušik" je Vladan Lukić

č: | fb:

Vladan Lukić, dosadašnji izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju "Krušika", postavljen je za novog direktora valjevske vojne fabrike. 

 

Odluku da Lukić bude novi direktor doneo je Nadzorni odbor Krušika, nakon što je dosadašnji direktor Mladen Petković izabran za direktora kragujevačke fabrike "Zastava oružje".

 

Mladen Petković je na čelu "Krušika" bio od 2014. godine. Za vreme njegovog mandata potpisani su višemilionski ugovori, obnovljena je fabrika, isplaćeni su višegodišnji dugovi, zaposleno je preko 2.500 radnika, čija je prosečna plata oko 50.000 dinara.

 

Časopis Biznis i Finansije u godišnjoj publikaciji Biznis top objavio je da je valjevski "Krušik" po ostvarenom poslovnom prihodu i dobiti među najuspešnijim kompanijama u Srbiji, a na listi 20 najuspešnijih kompanija u Kolubarskom okrugu je na drugom mestu po dobiti sa 520 miliona dinara.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 18 sati 10 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara