Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
09.10.2021, 06:57

Danas startuje Povlen reli

č: | fb:

"Povlen reli" startuje danas na keju Kolubare, pored Istraživačke kuće odakle se kreće ka obroncima najlepših valjevskih planina. Na ovoj dvodnevnoj turističkoj manifestaciji, koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, učestvovaće preko 70 posada iz cele Srbije.

 

Ove godine organizatori su predstavili novi koncept relija, gde osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4x4 džipova, učestvuju i SUV vozila. Trase su organizovane u dve kategorije, 4x4/Avantura i SUV/Turizam, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, prelazak preko Slack line-a, prepoznavanje planinskih vrhova isl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih, naveli su organizatori.

Aktuelno

Ski staza Crni vrh Divčibare (foto: Divčibare Ski Resort )
Od petka 3. februara 3.02.2023

Kreće skijanje na stazi Crni vrh na Divčibarama

Prvo ovogodišnje skijanje na ski stazi "Crni vrh" na Divčibarama počinje danas. Na stazi ima 30 centimetara utabanog snega, i narednih dana biće dodatnog osnežavanja, a prema prognozi meteorologa...