Registracija Prijava preko FB
Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
Učesnici - Povlen reli (foto: Povlen reli)
09.10.2021, 06:57

Danas startuje Povlen reli

č: | fb:

"Povlen reli" startuje danas na keju Kolubare, pored Istraživačke kuće odakle se kreće ka obroncima najlepših valjevskih planina. Na ovoj dvodnevnoj turističkoj manifestaciji, koja godinama okuplja zaljubljenike u prirodu i adrenalinsku vožnju, učestvovaće preko 70 posada iz cele Srbije.

 

Ove godine organizatori su predstavili novi koncept relija, gde osim iskusnih vozača i dobro opremljenih 4x4 džipova, učestvuju i SUV vozila. Trase su organizovane u dve kategorije, 4x4/Avantura i SUV/Turizam, sa usputnim odmorištima na kojima će učesnike sačekati dodatni sadržaji (determinacija lekovitog bilja, prelazak preko Slack line-a, prepoznavanje planinskih vrhova isl.). Dodatni sadržaji na zaustavnim punktovima organizovani su tako da u njima uživaju svi učesnici, od najmlađih do najstarijih i najiskusnijih, naveli su organizatori.

Aktuelno

Skulptura francuskog umetnika  (foto: Bogoljub Arsenijević Maki)
Kultura Pre 10 sati 14 minuta

U "Trnavcu" izložba skulptura "Homo Tribalicus"

U galeriji Internacionalnog umetničkog studija "Radovan Trnavac Mića" večeras u 19 časova biće otvorena izložba skulptura francuskog umetnika Nikole Buvea pod nazivom "Homo Tribalicus".

Dragan Todorović (foto: Đorđe Đoković)
Trupni portret Pre 12 sati 46 minuta

Pozdrav iz JNA

Mora da ste viđali, kod dalje, bliže, familije, ili bar na filmu, fotografije mladića sa titovkama i petokrakom, koje su bile u srcu, ili grbu SFRJ, ispod kojih je pisalo "Pozdrav iz JNA". Tako su...  · 1 komentar