Dujković protiv Borca (foto: Đorđe Đoković)
Dujković protiv Borca (foto: Đorđe Đoković)
14.09.2014, 10:19

Dujković u Bosni?

č: | fb:

Visoki centar Marko Dujković (24, 226) moguće je pojačanje sarajevske Bosne, preneli su mediji u BiH. Dok ga Dnevni avaz najavljuje kao pojačanje na putu oporavka „studenta“ posle nekoliko kriznih godina i ispadanja iz ABA lige, Oslobođenje je opreznije i navodi kako je Dujković na probi, a mogao bi biti najveće pojačanje „bar po isini“! Ranije je bilo najavljivano kako je Dujković oišao u Inter, u Bratislavu, ali je to izgleda samo bio jeftin marketinški potez mladog centra, koji je tri sezone igrao u Metalcu.

Inače, u Sarajevu se igra 10. međunarodni Memorijal Mirze Delibašića, nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca i moguće najboljeg sportiste BiH. U današnjem finalu (20.00) igraju Cibona i Turk Telekom, dok se za treće mesto (17.00) bore Bosna i Partizan. Sinoć je Cibona bila bolja od crno-belih 73:71, dok je Turk Telekom bio prejak za Bosnu.

Poraz Metalca

Valjvski Metalac sinoć je poražen od rumunske Steaue u Zemunu sa 80:87, a najefikasniji su bili Malešević sa 15, Kutlešić sa 14 i Jevtović sa 11 poena. Metalac večeras (17.00) igra sa Igokeom iz Aleksandrovca kod Banja Luke, članom Jadranske ABA lige.

Valjevce su u međuvremenu pojačai „plej“ Dunđerski, centar Majstorović (24, 211) i mlađi od braće Bakića, Boris. Starji Bojan, kapiten Metalca do povrede kolena, trenutno se oporavlja posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata. Iskusni centar Ratko Varda sve češće se pominje kao nova akvizicija Metalca, što su Kolubarske.rs najavile pre 20 dana.

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 22 sati 37 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara