Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014)
Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014)
19.12.2022, 10:19

Karate klub 014 osvojio 14 medalja.

č: | fb:

Karate klub 014 Valjevo osvojio je 14 medalja na desetom KUP Mladosti, koji je proteklog vikenda održan u Čačku u organizaciji Karate saveza Uže Srbije i karate klubova Mladost i Borac iz Čačka.

 

Na ovom turniru nastupilo je 55 klubova iz Srbije sa oko 350 takmičara u preko 600 disciplina, a karate klub 014 Valjevo učestvovao je sa 23 takmičara.

 

Odličjima okitili su se: Ana Živanović sa dve bronze u apsolutnoj kategoriji kate ženske nade i u borbama u kategoriji-49 kg, Ivana Matić osvojila je srebro u katama, ženske nade apsolutna i bronzu u borbama nade-49 kg, Ksenija Kosić u klasi E osvojila je zlatnu dok je u borbama klasa 49+, osvojila bronzu. Danica Milivojević je u borbama kadetkinje 54+ osvojila zlatnu medalju, sara Nešić u klasi D osvojila je zlatnu medalju, Lena Aćimović borbe juniorke -59 osvojila je bronzu, Jovana Milovanović klasa D osvojila je bronzu, Iva Filipović, klasa E osvojila je srebro, Uroš Divnić, klasa E bronzana medalja. Jovana Marković juniorke kate bronzana medalja i Lana Pavlović u klasi E bronzanu medalju.

 

Ostali takmičari Karate kluba 014 Valjevo, Drinčević Uroš i Dina, Goloskoković Lika, Marković Marija i Matija, Matijević Aleksa, Nikolić Anja, Pavlović Bogdan, Pavlović Lazar i Sekulić Anđela, dali su svoj trenutni maksimum ali u veoma jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.

 

Nastup preko 20 takmičara Karate kluba 014 iz Valjeva bio je jedan od najmasovnih i jedan od najplodonosnih nastupa na turniru. Sve veći broj registrovanih takmičara kojih sada imamo preko 30 i uspesi koji oni postižu, dokaz su da uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladanom Živanovićem i trenerski tim koji čine: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić dobro obavljaju svoj posao i prenose stečena zvanja iz karatea na članove kluba 014 Valjevo.

 

Nakon kratke zimske pauze, sledi nastavak takmičarske sezone, organizacija karate turnira u Valjevu i nastupi na državnom prvenstvu i Kupu za mlađe takmičarske kategorije.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 19 sati 27 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 22 sati 16 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.