Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
28.09.2014, 20:04

Metalcu treće mesto

č: | fb:

Večerašnjom pobedom protiv Leotara iz Trebinja od 87:84, košarkaši Metalca osvojili su treće mesto na “Svislajon kupu” u Vršcu. Najefikasniji kod Valjevaca bili su Nikola Jevtović sa 23, Đorđe Majstorović sa 11, Nikola Tomašević i Dušan Kutlešić sa po 10 poena.

U finalnoj utakmici igraju domaćin Vršac, koji je sinoć bio bolji od Leotara i niški Konstantin, takođe član KLS, nakon srećnije završnice protiv Valjevaca i minimalne pobede od 85:84.

Metalcu je ovo bila generalna proba pred start u ABA ligi, u kojoj će 4. oktobra igrati protiv Budućnosti u Podgorici. Zbog tehničkih nedostataka u valjevskoj Hali sportova, u kojoj radovi na adapataciji još nisu počeli, Metalac će prvi put domaćin biti, u najboljem slučaju, u 7. kolu, između 8. i 10. novembra, na utakmici protiv Igokee iz Aleksandrovca, kod Banja Luke.

Do tada, ekipa trenera Vlade Đokića, pored Podgorice, gostovaće i u Solnoku (Mađarska), Novom Mestu (Krka), Zagrebu (Cedevita), Beogradu (Partizan) i Ljubljani (Olimipja).

Inače, na seminaru ABA lige u Ljubljani, uz Nebojšu Bojanića, PR kluba, bili su još statističari Đorđe Radomirović i Đorđe Pantić, a predavači su bili generalni menadžer ABA lige Roman Lisac (Slovenija) i Kostas Rigas (Grčka), sudijski ekspert Evrolige.

Aktuelno

Tribina ProGlas u Valjevu (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 2 sati

Dobar (Pro)glas se daleko čuje...

Veliki je događaj bila tribina, sa inicijatorima ProGlasa! Ne toliko zbog njih samih, dovoljno su veliki i bez nas i našeg priznavanja takvim. Ne toliko ni zbog onog što su rekli, dovoljno su to...

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR 29.11.2023

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...