Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
28.09.2014, 20:04

Metalcu treće mesto

č: | fb:

Večerašnjom pobedom protiv Leotara iz Trebinja od 87:84, košarkaši Metalca osvojili su treće mesto na “Svislajon kupu” u Vršcu. Najefikasniji kod Valjevaca bili su Nikola Jevtović sa 23, Đorđe Majstorović sa 11, Nikola Tomašević i Dušan Kutlešić sa po 10 poena.

U finalnoj utakmici igraju domaćin Vršac, koji je sinoć bio bolji od Leotara i niški Konstantin, takođe član KLS, nakon srećnije završnice protiv Valjevaca i minimalne pobede od 85:84.

Metalcu je ovo bila generalna proba pred start u ABA ligi, u kojoj će 4. oktobra igrati protiv Budućnosti u Podgorici. Zbog tehničkih nedostataka u valjevskoj Hali sportova, u kojoj radovi na adapataciji još nisu počeli, Metalac će prvi put domaćin biti, u najboljem slučaju, u 7. kolu, između 8. i 10. novembra, na utakmici protiv Igokee iz Aleksandrovca, kod Banja Luke.

Do tada, ekipa trenera Vlade Đokića, pored Podgorice, gostovaće i u Solnoku (Mađarska), Novom Mestu (Krka), Zagrebu (Cedevita), Beogradu (Partizan) i Ljubljani (Olimipja).

Inače, na seminaru ABA lige u Ljubljani, uz Nebojšu Bojanića, PR kluba, bili su još statističari Đorđe Radomirović i Đorđe Pantić, a predavači su bili generalni menadžer ABA lige Roman Lisac (Slovenija) i Kostas Rigas (Grčka), sudijski ekspert Evrolige.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 7 sati 3 minuta

Uhapšena Valjevka zbog utaje poreza

Valjevska policija uhapsila je S. Đ. (1993) iz Valjeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela poreska utaja. Kako se sumnja, ona je izbegla da plati porez i oštetila...  · 1 komentar

Izložba cveća u Parku na Jadru (foto: Kolubarske.re)
U Valjevu do nedelje Pre 23 sati 58 minuta

Izložba cveća, vina i rakije

Izložba cveća i sadnog materijala otvorena je danas u Parku Vide Jocić na Jadru, dok je u Knez Miloševoj ulici otvorena Izložba vina i rakije. Obe izložbe će trajati do nedelje, 21. aprila. "Ovo je...  · 1 komentar

Izbori (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 1 dan 6 sati

Profesor Milić i zbori i tvori...

U obilju "novosti" sa naše predizborne scene, konačno se pojavi jedna zaista takva! Iz Niša, a ne Beograda, i grupi građana koja prvi put nastupa na izborima. Okupljenih oko poznatog kardiologa i...