Karate klub 014 Valjevo  (foto: KK 014 Valjevo )
Karate klub 014 Valjevo (foto: KK 014 Valjevo )
06.02.2023, 10:06

Valjevski karatisti osvojili 22 medalje na turniru u Banji Koviljači

č: | fb:

Karatisti Karate kluba 014 Valjevo osvojili su 22 medalje, a time je klub zauzeo treće mesto u generalnom plasmanu na tradicionalni karate turnir "Kup Šampiona" u Banji Koviljači.

 

Na turniru, koji je organizovao Karate klub Šampioni iz Banje Koviljače, nastupilo je 25 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa oko 150 takmičara u raznim uzrasno-takmičarskim disciplinama. Karate klub 014 Valjevo, nastupio je sa 22 takmičara.

 

Zlatne medalje u svojim takmičarskim disciplinama osvoji su: Ana Živanović, Jovana Marković, Bogdan Pavlović i Lena Aćimović. Srebrnim odličjem okotili su se: Ivana Matić, Marija Marković, Lazar Pavlović, Matija Marković i Uroš Divnić, dok su bronzu osvojili: Jovana Milovanović, Luka Goloskoković, Anja Nikolić, Anđela Sekulić, Sara Nešić, Iva Krsmanović, Tamara Dražić, Dina Drinčević, Ksenija Kosić, Željko Ranković, Aleksa Matijević, Danica Milivojević i Lana Pavlović.

 

Uprava kluba i trenerski tim: Marina Goloskoković, Predrag Branković, Milan Lepojević, Vladan Živanović i Milenko Lukić zadovoljni su postignutim rezultatima na turniru u Banji Koviljači. Navode da ovakvi rezultati, prvenstveno najmlađih takmičara, ohrabruju. 

 

Turnir u Banji Koviljači bio je dobar test pred karate turnir koji će se održati u Valjevu 11.02.2023 godine u sportskoj hali Student, "11 memorijal Svetlana-Ceca-Radojević".

 

"Pozivamo sve ljubitelje karate sporta da od 11 časova budu u hali i uživaju u prazniku karatea u našem gradu, a mi ćemo se potruditi da kao i uvek budemo dobri domaćini", poručuju iz Karate kluba 014 Valjevo.

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 38 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara