Karate kluba 014 Valjevo (foto: KK 014)
Karate kluba 014 Valjevo (foto: KK 014)
07.03.2023, 09:27

Šest medalja za valjevske karatiste

č: | fb:

Karate klub 014 Valjevo osvojio je šest medalja na prvenstvu centralne Srbije u karateu u kategorijama poletaraci, pioniri i nade, održano na Zlatiboru, a koje je ujedno bilo i kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo.

 

U kategoriji kata medalje su osvojili: Đorđe Mitrović srebro, Željko Ranković bronzu, Iva Filipović zlato, Lana Pavlović  srebro i Sara Nešić zlato. Dok je u kategoriji borbi Anja Nikolić osvojila srebro. Bogdan Pavlović, Anđela Sekulić i Iva Krsmanović, dali su svoj maksimum, ali u veoma jakoj konkurenciji nisu uspeli da se domognu nekog od odličja.

 

Karate klub 014 Valjevo nastupio je sa devet takmičara, iako je bilo planirano da nastupi šesnaest. Takmičari, koji su osvojili medalje, obezbedili su plasman na državno prvenstvo.

 

Uprava kluba i trenerski tim Marina Goloskoković, Predrag Branković, Vladan Živanović i Milan Lepojević, veoma su zadovoljni postignutim rezultatima najmlađih takmičara KK 014.

 

"Ovakvi rezultati ohrabruju i pokazuju da je rad sa mladim takmičarima na pravom kursu. Ostaje žal zbog toga što svi takmičari nisu mogli da nastupe, jer bi rezultati kluba bili sigurno još bolji. U naredna dva vikenda očekuju nas dva jako bitna turnira državno školsko prvenstvo za sve uzraste i državno prvenstvo za mlađe kategorije", navode iz Karate kluba 014.

 

Aktuelno

Štrajk upozorenja u HK Krušik (foto: Kolubarske.rs)
Čeka se odluka Nadzornog odbora Pre 17 sati 19 minuta

Održan jednočasovni štrajk upozorenja u Krušiku

Nezadovoljni radnici valjevske fabrike "Krušik", uz podršku četiri reprezentativna sindikata, održali su jednočasovni štrajk upozorenja, ispred pogona u krugu fabrike. Prema rečima predstavnika...  · 22 komentara

Valjevo (aerozagađenje) (foto: Đorđe Đoković)
Što više objekata priključiti na daljinsko grejanje Pre 20 sati 57 minuta

Prezentacija dokumenta "Energetska politika Valjeva"

Valjevo može da koristi geotermalne izvore, biomasu i solarnu energiju, kako bi se priključilo na sistem daljinskog grejanja čime bi se smanjila upotreba fosilnih goriva, ali i zagađenje vazduha,...  · 1 komentar