Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2023, 13:06

Izložba u Valjevu - 100 godina košarke u Srbiji

č: | fb:

Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji stiže u Valjevo, saopštila je PR služba Valjeva. U nedelju, 26. marta, izložba će biti postavljena ispred Centra za kulturu Valjevo od 11 do 18 časova.

 

Građani naše zemlje su prvi put mali priliku da vide ovu izložbu tokom završnog turnira Kupa "Radivoj Korać" u Nišu. Sada, istoriju srpske košarke donosimo u Valjevo!

 

Medalje, trofeji, zapisnici, patike, lopte i drugi vredni artefakti obići će gradove Srbije tokom 2023. godine kada se sa ponosom obeležava 100 godina košarke u našoj zemlji, piše u informaciji PR službe Valjeva.

Aktuelno

Plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Na "Abro festu" Pre 9 sati 2 minuta

Premijera Gradskog pozorišta "O zločinu i kazni"

"Abro fest" će biti nastavljen u utorak, 26. septembra premijerom predstave "O zločinu i kazni " po motivima remek dela F. M. Dostojevskog u izvođenju ansambla Gradskog pozorišta "Abrašević".

 (foto: )
PR Pre 1 dan 6 sati

Matalac časti - pokloni, popusti...

U utorak, 26. septembra Metalac će biti domaćin prezentacije u Valjevu ispred svog prodajnog objekta u ulici Vuka Karadžića 30, od 10 do 17 časova. Pored vrednih poklona i popusta, čekaju vas...  · 2 komentara