Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2023, 13:06

Izložba u Valjevu - 100 godina košarke u Srbiji

č: | fb:

Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji stiže u Valjevo, saopštila je PR služba Valjeva. U nedelju, 26. marta, izložba će biti postavljena ispred Centra za kulturu Valjevo od 11 do 18 časova.

 

Građani naše zemlje su prvi put mali priliku da vide ovu izložbu tokom završnog turnira Kupa "Radivoj Korać" u Nišu. Sada, istoriju srpske košarke donosimo u Valjevo!

 

Medalje, trofeji, zapisnici, patike, lopte i drugi vredni artefakti obići će gradove Srbije tokom 2023. godine kada se sa ponosom obeležava 100 godina košarke u našoj zemlji, piše u informaciji PR službe Valjeva.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara