Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2023, 13:06

Izložba u Valjevu - 100 godina košarke u Srbiji

č: | fb:

Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji stiže u Valjevo, saopštila je PR služba Valjeva. U nedelju, 26. marta, izložba će biti postavljena ispred Centra za kulturu Valjevo od 11 do 18 časova.

 

Građani naše zemlje su prvi put mali priliku da vide ovu izložbu tokom završnog turnira Kupa "Radivoj Korać" u Nišu. Sada, istoriju srpske košarke donosimo u Valjevo!

 

Medalje, trofeji, zapisnici, patike, lopte i drugi vredni artefakti obići će gradove Srbije tokom 2023. godine kada se sa ponosom obeležava 100 godina košarke u našoj zemlji, piše u informaciji PR službe Valjeva.

Aktuelno

Lazar Lazarević (foto: Iz privatnog albuma)
Đak generacije Pre 3 sati 45 minuta

Lazar Lazarević na Međunarodnoj olimpijadi iz hemije

Đak generacije Valjevske gimnazije Lazar Lazarević učestvovaće na Međunarodnoj olimpijadi iz hemije, čime je zaokružio niz svojih takmičarskih uspeha tokom školovanja u ovoj valjevskoj srednjoj školi.

Gradac (foto: Đorđe Đoković)
Institut "Batut" izdao upozorenje Pre 6 sati 21 minuta

Nајаvа tоplоtnоg tаlаsа u Srbiji dо 23. јunа

Institut "Batut" izdao je upozorenje zbog najavljenog toplotnog talasa u narednim danima, a posebno u pеriоdu оd 19. dо 23. јunа kada se očekuju visoke temperature vazduha širom Srbije, a koje se...