Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
Centar za kulturu (foto: Đorđe Đoković)
25.03.2023, 13:06

Izložba u Valjevu - 100 godina košarke u Srbiji

č: | fb:

Jedinstvena izložba retkih i veoma vrednih predmeta koji svedoče o 100 godina košarke u Srbiji stiže u Valjevo, saopštila je PR služba Valjeva. U nedelju, 26. marta, izložba će biti postavljena ispred Centra za kulturu Valjevo od 11 do 18 časova.

 

Građani naše zemlje su prvi put mali priliku da vide ovu izložbu tokom završnog turnira Kupa "Radivoj Korać" u Nišu. Sada, istoriju srpske košarke donosimo u Valjevo!

 

Medalje, trofeji, zapisnici, patike, lopte i drugi vredni artefakti obići će gradove Srbije tokom 2023. godine kada se sa ponosom obeležava 100 godina košarke u našoj zemlji, piše u informaciji PR službe Valjeva.

Aktuelno

NUNS (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 37 minuta

Nedopustivo ometanje rada novinara N1 televizije

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osuđuje hajku na N1 televiziju koja je u režiji vlasti pojačana poslednjih nedelja, a kulminirala upadom tridesetak osoba sa ozvučenjem i transparentima u...  · 1 komentar

Voda nije za piće (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 6 sati 37 minuta

Voda sa vodovoda Kukalj nije za piće

Potrošači koji se snabdevaju vodom sa seoskog vodovoda Kukalj zbog velike zamućenosti vode ne koriste vodu za piće, saopšteno je iz JKP Vodovod Valjevo.  · 1 komentar