Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
Karate klub 014 Valjevo (foto: Karate klub 014 Valjevo)
22.04.2024, 06:57

Šest medalja za karatiste Karate kluba 014 Valjevo

č: | fb:

Na Državnom prvenstvu za poletarce, nade i pionire u karateu, koje je održano u Mladenovcu, valjevski mladi karatisti osvojili su šest odličja.

 

Na prvenstvu su nastupili najbolji takmičari iz cele države koji su na regionalnim prvenstvima ostvarili plasmane. Karate klub 014 Valjevo, kao jedini legitimni predstavnik karate sporta u Valjevu, nastupio je sa osam plasiranih takmičara i ostvario veoma dobre rezultate osvojivši šest odličja.

 

Prvo mesto u svojim kategorijama osvojili su: Đorđe Mitrović i Dina Drinčević, koji su postali državni prvaci, drugo mesto i vice šampioni postali su Iva Krsmanović i Neda Damnjanović, treće mesto zauzeli su Vuk Đuričković i Aleksa Matijević. Naši takmičari Sara Nešić i Bogdan Pavlović izgubili su u repasažu.

 

Zavidan uspeh naših najmlađih takmičara, rezultat je predanog rada uprave kluba i trenerskog tima, koji u četiri termina sedmično daju sve od sebe da prenesu svoja znanja iz karatea na naše takmičare i članove kluba. Trenerski tim u sastavu Marina Goloskoković, ilica Ilić, Predrag Branković, Vladan Živanović, Milan Lepojević i Milenko Lukić, stvorio je jednu novu generaciju šampiona, koji su stali rame uz rame već prekaljenim takmičarima u kategoriji kadeta, juniora i seniora.

 

U narednom periodu Karate klub 014 Valjevo očekuje Kup za Kadete i juniore, kao i školska olimpijada.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 14 sati 29 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 14 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara