Sa prvenstvene utakmice u Inđiji (foto: www.ossrb.rs)
Sa prvenstvene utakmice u Inđiji (foto: www.ossrb.rs)
27.11.2014, 21:54

Spartak ispao iz Kupa

č: | fb:

Ljiški odbojkaši poraženi su večeras u Inđiji, od istoimene domaće ekipe, rezultatom 2:3 (28:26, 25:23, 16:25, 23:25, 8:15) u osmini-finala Kupa Srbije. Prvenstveni meč, u 2. kolu Superlige, Spartak je u Inđiji dobio.

Ljižani su igrali nestabilno i u prva dva seta, koja su dobili na razliku, a od trećeg došlo je do dodatnog pada u njihovoj igri. Podbacio je korektor (smečer) Dojčilović, primač servisa Perić bio je nervozan, umeo je da izgrdi mladog „libera“ Smiljanića, a čitava ekipa nije bila dovoljno agresivna o čemu svedoči i to da gotovo niko od Spartakovih igrača nije napadao smeč servisom.

Inđijčane je predvodio „tehničar“ Janjušević, koji je znalačkim dizanjem blok Ljižana, što im je najjače oružje, ostavljao „na petama“, a isticao se i požrtvovani Crnjanski. Meč je prenosio RTS 2.

U četvrt-finalu Kupa Srbije za ženske ekipe igraće superligaš Železničar iz Lajkovca, koji je na mukama posle odlaska Ivane Nešović u Kinu, a Tamare Rakić u Tunis. Kup takmičenje uvek je neizvesno, pa bi Lajkovčanke tu mogle da nadoknade nešto slabiji start od očekivanog u državnom prvenstvu.

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 3 sati 37 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...