ŽOK Srbijanka (foto: Adam Radosavljević)
ŽOK Srbijanka (foto: Adam Radosavljević)
29.11.2014, 12:49

„Memorijal Ratka Jovanovića“

č: | fb:

ŽOK Srbijanka 014 će u nedelju, 30. novembra, organizovati memorijalni turnir za kadetkinje posvećen odbojkaškom radniku Ratku Jovanoviću Zindi (1948-2001), koji je svojevremeno vredno radio na putu tadašnje Srbijanke ka Prvoj ligi. Njegova kći Marija tada je bila standardna prvotimka.

Utakmice će se igrati u Hali sprtova i na Studentu, a najavljno je učešće Crvene zvezde, Partizan-Vizure, Rode, Lazarevca, ŽOK Valjevo i ŽOK Srbijanka 014.

Klek u subotu pred Valjevcima

U redovnom kolu Prve lige muška ekipa VA 014 u subotu (19.00) na Studentu dočekuje trećeplasirani Klek iz istoimenog banatskog mesta kod Zrenjanina. Reč je o ozbiljnom sastavu, matičnom klubu braće Nikole i Vladimira Grbića, odnosno njihovog pokojnog oca Miloša, osvajača prve (bronzane) medalje u istoriji ex YU odbojke.

U ženskoj Prvoj ligi, ŽOK Valjevo ponovo gostuje. Ovoga puta Takovu u Gornjem Milanovcu, ekipi koja je ranije često igrala protiv valjevskih odbojkašica u srpskoligaškom rangu takmičenja.

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 3 sati 28 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...