Finalisti odbojkaškog memorijala (foto: ŽOK Srbijanka 014)
Finalisti odbojkaškog memorijala (foto: ŽOK Srbijanka 014)
30.11.2014, 22:59

Roda pobednik memorijala

č: | fb:

Ženska kadetska ekipa beogradske Rode pobednik je današnjeg odbojkaškog „Memorijala Ratko Jovanović“ igranog u Valjvu, u organizaciji ŽOK Srbijanka 014, u znak sećanja na odbojkaškog radnika Ratka Jovanovića (1948-2001). Roda je u finalu savladala ŽOK Valjevo sa 3:0.

Plasman ostalih učesnika: Vizura BG, Lazarevac, Železničar (Lajkovac), Srbijanka 014. Ekipe su bile podeljene u dve grupe, pa su u finalu igrali pobednici grupa.

Najbolja igračica, MVP turnira bila je Irena Drobnjak iz Rode. Nagrađene su i tehničar Knežević (Roda), smečer Bojana Čelić (Valjevo), bloker Maja Radoivć (Roda), primač Ana Mitrović (Valjevo), libero Ana Dragićević (Vizura) i server Anđelka Ilić (Srbijanka 014).

Nagrade im je uručila Marija Jovanović, Ratkova kći, koja je bila standardni član postave prvoligaškog sastava ŽOK Srbijanka u SCG.

Sportska dvorana na Studentu bila je poprište zanimljivih borbi, a tribine ispunjene ponajpre mladom publikom.

Poraz Spartka u Kraljevu

Odbojkaši Spartaka izgubili su večeras od Ribnice u Kraljevu rezultatom 0:3 (19:25, 22:25, 20:25) utakmicu 7. kola Superlige Srbije. Kraljevčani su u krizi, a Ljižani su stigli posle poraza u osminifinala Kupa Srbije, u Inđiji, 2:3 iako su vodili sa 2:0. Ribnica je bila spretnija, upornija i srećnija taman toliko koliko joj je trebalo da osvoji bodove.

Kod Spartaka, najefikasniji su bili Perić, Munćan, Dojčilović, Stevanović, Veljović i Radosavljević. Ljižani su i dalje četvrti na tabeli, a trenutnu krizu rezultata nadvladaće dodatnim radom na treninzima, što trener Bogdan Veličković najbolje zna.

 

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 3 sati 57 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...