Napad odbojkašica ŽOK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
Napad odbojkašica ŽOK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
21.12.2014, 14:59

Vizura lako sa Željom

č: | fb:

Odbojkašice beogradske Vizure savladale su za 62 minuta Železničar sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:16) u meču prvog kola nastavka Superlige Srbije. Utakmica je rešena u drugom setu kada Lajkovčanke nisu uspele da sačuvaju prednost od 19:13.

Za Vizuru, trenutno najbolju ekipu u Srbiji, igraju i Ranković, koja je sa 18 osvojenih poena bila najefikasnija igračica utakmice, odnosno Savić, Valjevke koje su karijeru počele u rodnom gradu. Za Želju nije nastupila Tamara Rakić, ovoga puta zbog angine. Ona je prethodno bila u Tunisu ali nije potpisala ponuđeni ugovor nezadovoljna kvalitetom tamošnjeg ligaškog takmičenja.

Železničar: B. Stojković 7, Veljković 4, Lazarević, Tešanović 12, Kompirović 1, Vojinović 12, Knećević (libero), Simonović, Aćimović 1, A. Stojković, Raković, Zlatić.

U Prvoj ligi ŽOK Valjevo dočekuje od 17.00 sati, u Hali sportova, Jagodinu u važnoj utakmici poslednjeg kola prvog dela takmičenja. Na povratak talentovane Stajković, koja je došla iz Niša, mora se još sačekati. Ona se posle uspešne operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena ponovo ozledila, sada je stradao meniskus!

ŽOK Srbijanka 014 završava Međuregionalnu ligu utakmicom sa Osečinom. Posle osam kola, Valjevke imaju osam pobeda, pa drugoplasiranom Jedinstvu (MZ) beže pet bodova. Mionička Ribnica je treća.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 2 sati 40 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar