Grupna fotografija sa peharom (foto: Đorđe Đoković)
Grupna fotografija sa peharom (foto: Đorđe Đoković)
01.02.2015, 18:37

Valjevke na prvenstvu Srbije

č: | fb:

Na završnom turniru regionalnog prvenstva juniorki u odbojci za devojke rođene 1996/97, igranom danas u Hali sportova, ŽOK Valjevo je osvojio prvo mesto i plasirao se na polufinalni turnir prvenstva Srbije među 16 ekipa. Mlade Valjevke pobedile su Loznicu sa 3:0, a ljiški Spartak sa 3:1. Ljižanke su bile bolje od Lozničanki (3:0).

OK Spartak Ljig - OK Proleter Loznica

OK Spartak Ljig - OK Proleter Loznica (Foto: Đorđe Đoković)

Za ŽOK Valjevo igrale su juniorke Tijana Jovanović, Mira Stajković, Biljana Popović, Jana Ćuk, Dunja Ranković, Bojana Čelić, Maša Matijašević, kao i kadetkinje Tamara Beljić, Sara Savić, Marija B. Živković, Marija M. Živković i Andrea Leskur. Većina juniorki sikda se i za prvu ekipu, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije.

ŽOK Valjevo - OK Spartak Ljig

ŽOK Valjevo - OK Spartak Ljig (Foto: Đorđe Đoković)

Pobednički pehar primila je Dunja Ranković. Trener je Danilo Pejović.

Polufinalni turnir prvenstva Srbije obično se igra sredinom aprila, a u ŽOK Valjevo razmišljaju da konkurišu za domaćina. Finalni turnir, po kalendaru OSS, najčešće se igra krajem aprila. Svemu prethodi žreb u Odbojkaškom savezu Srbije (OSS).

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 12 sati 59 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 6 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara