Vladimir Đokić (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Vladimir Đokić (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
21.04.2015, 19:01

Đokić selektor mladih

č: | fb:

Trener valjevskih košarkaša Vladimir Đokić imenovan je za selektora mlade reprezentacije Srbije (U- 20), odlučeno je na današnjoj sednici Upravnog odbora KSS. Đokić će na tom mstu zameniti Dejana Mijatovića Džolija, koji je ranije bio zaposlen u KSS ali je otišao u inostranstvo.

U selekciji momaka rođenih 1995/96. godine mogli bi da budu i Jokić, Jaramaz, Zagorac (Mega), Kaplanović, Rebić, Tejić (Crvena zvezda), Gudurić (FMP)... Vlada Đokić je prošlog leta vodio kadete Srbije, koji su na EP u Letoniji osvojili šesto mesto iako su do završnih borbi imali stopostotan učinak. Izostao je, zbog povrede, veoma bitan igrač Miloš Glišić iz Partizana.

Na sajtu KSS nema sastava stručnog štaba U-20 i ostalih mlađih selekcija, kao ni termina uobičajenih petnjih akcija. Na sajtu fibaeurope stoji da će EP za muške selekcije U-20 biti održano u Italiji (Lignano Sabbiadoro), od 7. do 19. jula.

Posle Luke Stančića, Đokić je, ako pamćenje ne vara, prvi Valjevac koji radi sa nekom od državnih reprezentacija. Na odluku KSS svakako su uticali Đokićevi rezultati sa mladom ekipom Metalca u ABA ligi ali i ranija ostvarenja sa Slobodom u Užicu i kraljevačkim klubovima Mašinac i Sloga.

 

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 6 sati 57 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara