Nikola Jovanović u akciji (foto: Đorđe Đoković)
Nikola Jovanović u akciji (foto: Đorđe Đoković)
08.06.2014, 20:35

Lider odneo bodove iz Valjeva

č: | fb:

Lider prvenstva Super B lige Srbije, Planinka iz Kuršumlije, pobednik je večerašnje utakmice sa ORK Metalcem u Valjevu – 26:21 (12:12) iako igrom nije uverio stotinak gledalaca u Hali sportova da je najbolji sastav u ovom rangu takmičenja.

Valjevci su u 17. minutu vodili sa 9:4, a onda popustili i dozvolili da se na odmor ode sa 12:12. U nastavku, Planika je imala stalnu rezultatsku prednost, koja se kretala i do tri-četiri gola. ORK Metalac je nekoliko puta sustizao vo|stvo godstiju, poslednji put u 46. minutu i rezultatu 21:21. Tada kapiten Ivan Radojičić biva treći put isključen, što je značilo diskvalifikaciju, pa gosti iz Kuršumlije do kraja utakmice prave seriju 5:0 za konačnih 26:21 i njihovu pobedu.

Valjevci su večeras promašili dva sedmerca, oba puta Aleksa Lukić, uzalud je bilo i nekoliko dobrih odbrana Ivana Đorđevića. Planinku su do novog uspeha predvodili Miloš Milosavljević i Andrija Atanasković sa po sedam postignutih golova, a solidno je branio Marko Milosavljević.

Kod ORK Metalca najefikasniji su bili Miloš Vujić sa šest i Davor Laković sa pet postignutih golova.Sudije Goran Kovač iz Kosovske Mitrovice i Srđan Milosavljević iz Zvečana dosta su grešili uz utisak da nemaju osećaj za poštovanje prednosti u napadu.

ORK Metalac u sredu gostuje u Jagodini, potom u nedelju (19.00) dočekuje ekipu iz Zubinog Potoka na Kosovu, a u sredu i Crveku, da bi prvenstvo završio utakmicom sa Dinamom u Pančevu (nedelja).

Aktuelno

Oranica (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
U Valjevu Pre 17 sati 13 minuta

Tajna sesija Rio Tinta sa nepoznatim posetiocima

Kompanija Rio Tinto organizovaće u Valjevu, u četvrtak 28. marta sesiju sa predstavnicima lokalne zajednice na temu Projekat "Jadar". Skup je zatvoren za medije, a "sesije se održavaju sa ciljem da...  · 7 komentara

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 14 sati 23 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara