Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
15.05.2015, 14:15

Pobednik ekipa Kopnene vojske

č: | fb:

Posle petodnevnih nadmetanja u Valjevu je danas završeno Sportsko prvenstvo Vojske Srbije u sedam disciplina uz učešće pet ekipa. Pobednik je ekipa Kopnene vojske (KOV), ispred ekipa Komande za obuku, Ministarstva odbrane Srbije (MOD), Generalštaba (GŠ) VS i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane (RV i PVO).

U futsalu (malom fudbalu) pobednik je Komanda za obuki, ispred MOD i RV i PVO. U odbojci najbolja je KOV, ispred MOD i RV i PVO. Poredak u vojnom višeboju – Komanda za obuku, KOV, MOD, a u orijentiringu RV i PVO, KOV, GŠ.

U streljaštvu, u muškoj i ženskoj konkurenciji najbolja je bila KOV, ispred Komande za obuku i GŠ VS. Najbolje atletičare ima Komanda za obuku (drugi su iz MOD, a treći iz KOV), a najbolje atletičarke ima KOV (druge su izMOD, a treće iz GŠ VS). Poredak ekipa u džudou – KOV, MOD, Komanda za obuku.

Današnjoj svečanosti u 2. Centru za obuku VS, u valjevskoj kasrani „Vojvoda Živojin Mišić“, prisustvovali su generalpotpukovnici Jovgica Draganić, zamenik načelnika GŠ VS i Đokica Petrović, komandant Komande za obuku VS.

Takmičenja su se odvijala na nekoliko lokacija u Valjevu, Vojnom strelištu u prigradskom naselju Sedlari, Divčibarama i atletskim terenima Vojne akademije u Beogradu.

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 2 sati 20 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara