Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
Defile učesnika (foto: Kolubarske.rs)
15.05.2015, 14:15

Pobednik ekipa Kopnene vojske

č: | fb:

Posle petodnevnih nadmetanja u Valjevu je danas završeno Sportsko prvenstvo Vojske Srbije u sedam disciplina uz učešće pet ekipa. Pobednik je ekipa Kopnene vojske (KOV), ispred ekipa Komande za obuku, Ministarstva odbrane Srbije (MOD), Generalštaba (GŠ) VS i Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane (RV i PVO).

U futsalu (malom fudbalu) pobednik je Komanda za obuki, ispred MOD i RV i PVO. U odbojci najbolja je KOV, ispred MOD i RV i PVO. Poredak u vojnom višeboju – Komanda za obuku, KOV, MOD, a u orijentiringu RV i PVO, KOV, GŠ.

U streljaštvu, u muškoj i ženskoj konkurenciji najbolja je bila KOV, ispred Komande za obuku i GŠ VS. Najbolje atletičare ima Komanda za obuku (drugi su iz MOD, a treći iz KOV), a najbolje atletičarke ima KOV (druge su izMOD, a treće iz GŠ VS). Poredak ekipa u džudou – KOV, MOD, Komanda za obuku.

Današnjoj svečanosti u 2. Centru za obuku VS, u valjevskoj kasrani „Vojvoda Živojin Mišić“, prisustvovali su generalpotpukovnici Jovgica Draganić, zamenik načelnika GŠ VS i Đokica Petrović, komandant Komande za obuku VS.

Takmičenja su se odvijala na nekoliko lokacija u Valjevu, Vojnom strelištu u prigradskom naselju Sedlari, Divčibarama i atletskim terenima Vojne akademije u Beogradu.

Aktuelno

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 41 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 22 sati 9 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...