Otvaranje terena na Studentu (foto: Đorđe Đoković)
Otvaranje terena na Studentu (foto: Đorđe Đoković)
12.06.2015, 22:14

„Student“ opet radi

č: | fb:

Igralište „Studenta“, u nekada popularnoj „rupi“, opet radi. Otvoreno je večeras revijalnom utakmicom dve ekipe Metalca u kojoj rezultat nije beležen. Vrpcu zategnutu između dve košarkaške lopte presekao je dr Boško Đukanović. Jednu loptu potom je Miloš Teodosić „spakovao“ u donji koš iz „zicera“, dok je drugu, šutem za „trojku“, u gornji koš ubacio Vlada Đokić.

Otvaranje terena na Studentu

Otvaranje terena na Studentu (Foto: Đorđe Đoković)

 

Teodosićev šut za otvaranje

Teodosićev šut za otvaranje (Foto: Đorđe Đoković)

Obojica su košarkaški prohodali u dresu Studenta na staroj betonskoj ploči, koja je sada na rekonstuisanom terenu presvučena crvenim tartanom, dok su na tribinama postavljena žuta sedišta na crnoj podlozi, u bojama nekadašnjeg KK Student, koji je i u muškoj, a pogotovo u ženskoj konkurenciji, u bivšoj SFRJ, postigao zavidne takmičarske rezultate.

Za Metalčeve „crvene“, koje sau vodili Vlada Đokić i „Beli“ Teofilović, večeras su igrali Protić, Otašević, Ljubičić, Jeremić, Jošilo, Malešević, Jeremić i Majstorović. U ekipi „belih“, na čijoj su klupi sedeli Bora Džaković i Laza Gojković, bili su Kutlešić, Janković, Rakićević, Vuksanović, Todorović, Čampara, Babović i Kočović. Igrano je četiri puta po deset minuta „prljavo“, a sudiili su valjevski arbitri Mizdrak i Stanić (mlađi).

Revijalna utakmica Metalca

Revijalna utakmica Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

Majstorović u svom stilu

Majstorović u svom stilu (Foto: Đorđe Đoković)

Od gostiju, pored Miloša Teodosića, kapitena Srbije, bili su i reprezentativac Bogdan Bogdanović, bivši as crno-belih Goran Grbović, pa valjevski zet Đorđe Gagić, doskorašnji centar Partizana sada u Turskoj, poznati trener Miroslav Muta Nikolić... Bio je i valjevski gradonačelnik Stanko Terzić.

Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović

Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović (Foto: Đorđe Đoković)

Miroslav Nikolić i Goran Grbović

Miroslav Nikolić i Goran Grbović (Foto: Đorđe Đoković)

U predigri, iskusniji i snažniji Radnički sa Petog puka, predvođen Markom Jakovljevićem, savladao je kombinovanu kadetsko-juniorsku ekipu Metalca i Studenta 014 sa 76:48. Radnički je kao trener vodio Rade Srećković, a kombinaciju Metalac-Student 014, Radomir Simić i Aca Janković.

Svečanost je okončana koncertima Dade Topića, tvorca himne Metalčevih navijača „poskoka“, odnosno „Nevernih beba“ sa Milanom Đurđevićem na čelu. Tzv. profesionalno ozvučenje „pobilo“ je svojom snagom prisutne na prepunim tribinama. Voditelj programa bio je Zoran Jevremović Vartex.

Čitavu stvar, za naš ukus, pokvarila je nepotrebna revija za izbor „Mis proleća Valjeva“ sa 21-nom kandidatkinjom iz Stepojevca, Lazarevca, Beograda, Valjeva, sa Zlatibora. Defilovale su pistom najpre u istim haljinama, a docnije i u kupaćim kostimima. Birana je i „mis publike“, kao i „mis fotogeničnosti“.

Izbor za Mis

Izbor za Mis (Foto: Đorđe Đoković)

Za to vreme, što iz malog aviona, što iz specijalizovanog vozila, obavljeno je, kako je i najavljeno, prvo zaprašivanje „odraslih komaraca“.

Sledeći poduhvat, kako je najavio Dragan Jeremić, direktor Gradske direkcije za uređenje Valjeva, je izgradnja hale sportova (kod Poljoprivredne škole i „Gorenja“).

Revijalna utakmica Metalca

Revijalna utakmica Metalca (Foto: Đorđe Đoković)

 

Aktuelno

Rezervoar  (foto: JKP Vodovod)
Saopštenje Pre 1 sati 59 minuta

Rešen problem vodosnabdevanja Divčibara

Na Divčibarama su završeni radovi na izgradnji vodovodne mreže i novog rezervoara, čime je rešeno pitanje vodosnabdevanja. Trenutno se ispituje mreža i dok sve ne bude završeno na snazi je da se...  · 1 komentar