Plakat
Plakat
14.08.2015, 11:59

Bič volej u Petnici

č: | fb:

Ovoga vikenda u SRC „Petnica“ održava se turnir u bič voleju (odbojci na pesku), rekao je novinarima Aleksandar Mijailović, direktor Ustanove za fizičku kulturu koja brine o kompleksu petničkih bazena i sadržajima u njima. Subota je namenjena turniru mlađih i nešto starijih odbojkaša, a igra se pre i popodne. Mix ekipe čine dve dame i dva džentlmena.

Sutradan, na otvorenom turniru očekuje se učešće i ekipa van Valjeva, Novosađana naprimer. Mijailović je najavio da će UFK „Valis“ sledeće godine konkurisati za domaćina jednog od masters turnira u organizaciji OSS.

OK VA 014 počeo pripreme

Pres konferencija je iskorišćena i za predstavljanje Mirka Ristovića, novog trenera OK VA 014, odnosno novog „tehničara“ Marija Medana, koji je bio kapiten subotičkog Spartaka, a ima i internacionalno igračko iskustvo, te sportskog direktora Ivana Jakovljevića, koji je okončao igračku karijeru.

Iz kluba su, kako su Kolubarske.rs već pisale, otišli Šatora u Mladi radnik (Požarevac), Nikola Pavlović u Crvenu zvezdu i Aca Lazarević u ljiški Spartak, gde je mesto u stručnom štabu našao doskorašnji trener Kovačević.

Konferencija za novinare

Konferencija za novinare (Foto: Đorđe Đoković)

Valjevci nastoje da angažuju srednjeg blokera i primača servisa, kapiten Ražnatović je ostao, pa u tom slučaju vele da bi plasman na šesto mesto bio realan, a moguće je da se na kraju izbori i četvrta pozicija, što bi bio korak više u odnosu na minulu sezonu.

„Pristalicama sam napredovanja koraka po korak, bez prevelikih ulaganja novca do kojeg nije lako doći i uspeha preko noći jer to vodi u brzi rezultatski krah. To se desilo i Radničkom iz Kragujevca, kluba za koji sam igrao i bio trener“, rekao je novinarima Mirko Ristović, pojašanjavajući pritom da je Valjevo odabrao kao sredinu koja „nudi izazov“.

On, međutim, nije za to da se sarađuje sa ljiškim Spartakom, Zvezdom ili Vojvodinom uz objašnjenje „zbog čega bismo mi pravili igrače za njih, a ostajali na istom“. Diskutabilan rezon, po našem sudu,

Lajkovčanke formirale novu ekipu

Superligaš Železničar, koji je u prošloj sezoni izborio pravo učešća na Balkanskom kupu, zahvaljujući angažovanju predsednika Žike Lazarevića, formirao je ekipu za novu sezonu u kojoj će trener i dalje biti Nikola Jerković iz Obrenovca.

Otišle su Rakić i Isidorović, a ugovori su skolpljeni sa Jovanom Jovičić i Bojanom Martinović. Prenjih dve, angažovane su još Danijela Andrić, Gorica Perić, Jelena Mitrović i Marta Valčić, igračice koje su do sada nastupale za klubove iz Beograda, Obrenovca i Uba. 

Lajkovac i Železničar su zainteresovani za organizaciju Balkanskog kupa u odbojci.

 

 

 

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje Pre 14 sati 20 minuta

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 7 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 19 sati 30 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 3 komentara