Registracija Prijava preko FB
Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
04.05.2016, 10:12

Rvači Mladosti osvojili četiri medalje

č: | fb:

Rvači valjevske Mladosti osvojili su četiri medalje na Prvenstvu centralne Srbije u slobodnom stilu održanom u Šapcu.

Junior Vuk Lekić bio je prvi u kategoriji do 96 kilograma, savladavši u finalu Aleksandra Pantelića iz Obrenovca, prošlogodišnjeg kadetskog prvaka Mediterana. Meč pun uzbuđenja i preokreta završen je pobedom mladog valjevca rezultatom 12-10.

Stariji pioniri Bojan Đurđević i Viktor Lukić ovoga puta morali su se zadovoljiti drugim mestima, pošto su u finalima poraženi od iskusnijih protivnika.

Najmlađi valjevski takmičar, mlađi pionir Ognjen Pešić, u svom prvom takmičarskom nastupu osvojio je zlato savladavši dvojicu predstavnika beogradske Crvene zvezde.

Valjevski rvači nastavljaju u žestokom takmičarskom ritmu, a ovog vikenda ih u Somboru očekuje Prvenstvo države za kadete u grčko-rimskom stilu. Istog dana, biće održano Prvenstvo države za veterane, a očekuje se nastup nekoga od starih valjevskih rvačkih asova.

Prošle godine je Predrag Ružičić Maniks bio drugi u kategoriji do 76 kilograma, a ukoliko ne bude problema sa povredom, ove godine bi mogao i do šampionske titule, koja ujedno predstavlja pozivnicu za Svetsko prvenstvo veterana. 

 

Aktuelno

Dejan Bogojević (foto: Đorđe Đoković)
U jubileju 150 godina Biblioteke Pre 2 sati 53 minuta

Prostakluk protiv znanja i pameti

U danu obeležavanja značajnog datuma za valjevsku biblioteku i kulturu ovog grada, nekulturu i prostakluk promovisao je čovek koji je u gradskoj vlasti zadužen upravo za kulturu. Ostaće zabeleženo...  · 4 komentara

Aleksandar Obradović u kućnom pritvoru (foto: Đorđe Đoković)
Na Gradskom trgu podela info materijala o valjevskom uzbunjivaču Pre 30 minuta

Lokani front Va: Pre dva meseca uhapšen je Aleksandar Obradović

Danas u 14.40 minuta, obeležavajući tačno dva meseca otkako je uhapšen Aleksandar Obradović, aktivisti Lokalnog fronta Va organizovaće na Gradskom trgu podelu informativnog materijala o valjevskom...

Jubilej 150 godina Biblioteke - Svečana akademija (foto: Đorđe Đoković)
Sto pedeset godina valjevske Biblioteke 16.11.2019

Dugo putovanje u budućnost

Najstarija ustanova kuture u Valjevu, biblioteka "Ljubomir Nenadović" obeležila je 150 godina. Da li su osnivači Čitaonice valjevske verovali da će ih potomci slaviti? Možda su se nadali da će...  · 1 komentar