Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
04.05.2016, 10:12

Rvači Mladosti osvojili četiri medalje

č: | fb:

Rvači valjevske Mladosti osvojili su četiri medalje na Prvenstvu centralne Srbije u slobodnom stilu održanom u Šapcu.

Junior Vuk Lekić bio je prvi u kategoriji do 96 kilograma, savladavši u finalu Aleksandra Pantelića iz Obrenovca, prošlogodišnjeg kadetskog prvaka Mediterana. Meč pun uzbuđenja i preokreta završen je pobedom mladog valjevca rezultatom 12-10.

Stariji pioniri Bojan Đurđević i Viktor Lukić ovoga puta morali su se zadovoljiti drugim mestima, pošto su u finalima poraženi od iskusnijih protivnika.

Najmlađi valjevski takmičar, mlađi pionir Ognjen Pešić, u svom prvom takmičarskom nastupu osvojio je zlato savladavši dvojicu predstavnika beogradske Crvene zvezde.

Valjevski rvači nastavljaju u žestokom takmičarskom ritmu, a ovog vikenda ih u Somboru očekuje Prvenstvo države za kadete u grčko-rimskom stilu. Istog dana, biće održano Prvenstvo države za veterane, a očekuje se nastup nekoga od starih valjevskih rvačkih asova.

Prošle godine je Predrag Ružičić Maniks bio drugi u kategoriji do 76 kilograma, a ukoliko ne bude problema sa povredom, ove godine bi mogao i do šampionske titule, koja ujedno predstavlja pozivnicu za Svetsko prvenstvo veterana. 

 

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 1 sati 18 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 1 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara