Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
Rvači Mladosti (foto: RK Mladost)
04.05.2016, 10:12

Rvači Mladosti osvojili četiri medalje

č: | fb:

Rvači valjevske Mladosti osvojili su četiri medalje na Prvenstvu centralne Srbije u slobodnom stilu održanom u Šapcu.

Junior Vuk Lekić bio je prvi u kategoriji do 96 kilograma, savladavši u finalu Aleksandra Pantelića iz Obrenovca, prošlogodišnjeg kadetskog prvaka Mediterana. Meč pun uzbuđenja i preokreta završen je pobedom mladog valjevca rezultatom 12-10.

Stariji pioniri Bojan Đurđević i Viktor Lukić ovoga puta morali su se zadovoljiti drugim mestima, pošto su u finalima poraženi od iskusnijih protivnika.

Najmlađi valjevski takmičar, mlađi pionir Ognjen Pešić, u svom prvom takmičarskom nastupu osvojio je zlato savladavši dvojicu predstavnika beogradske Crvene zvezde.

Valjevski rvači nastavljaju u žestokom takmičarskom ritmu, a ovog vikenda ih u Somboru očekuje Prvenstvo države za kadete u grčko-rimskom stilu. Istog dana, biće održano Prvenstvo države za veterane, a očekuje se nastup nekoga od starih valjevskih rvačkih asova.

Prošle godine je Predrag Ružičić Maniks bio drugi u kategoriji do 76 kilograma, a ukoliko ne bude problema sa povredom, ove godine bi mogao i do šampionske titule, koja ujedno predstavlja pozivnicu za Svetsko prvenstvo veterana. 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 1 sati 21 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 4 sati 10 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.