Šah (foto: Đorđe Đoković)
Šah (foto: Đorđe Đoković)
25.09.2016, 08:09

Savladana i Jelica

č: | fb:

 

U 3. kolu ekipnog državnog prvenstva u šahu, koje se igra u Kragujevcu, VŠK je včeras bio bolji od Jelice iz Goračića u Guči i pobedio sa 4,5:1,5.Cele poene osvojili su Markuš, Damljanović i Božić, dok su remizirali Ivanišević, Perunović i Milanović. Iskusnom vm Milanoviću ovo je prvi remi posle dva startna poraza, a opet je igrao najduže od svih u ekipi VŠK-a.

 

U 4. kolu, danas od 16.00 sati, VŠK igra derbi sa beogradskom Itakom, koja je sa 3.5:2,5 savladala branioca titule Novosadski ŠK. Beograđani imaju dobru ekipu, koju predvodi reprezentativac Inđić. Tu je i vm Bojan Vučković, a igraju i talentovani mladi igrači sa Nenezićem na čelu, koji nastupa na prvoj tabli. Novosađani su večeras pomerili najbolje igrače za po jednu ploču niže, što im se osvetilo.

 

Na šampionatu se igra 11 kola po Bergerovom sistemu, svako sa svakim, bez slobodnog dana, a turnir se završava 2. oktobra.

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 13 sati 38 minuta

MUP: Pojačana kontrola autobusa i kamiona

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, do 19. maja, sprovode međunarodnu akciju pojačane kontrole autobusa i kamiona.