KK Radnički (foto: Dragan Krunić)
KK Radnički (foto: Dragan Krunić)
15.04.2017, 08:49

Novi pokušaj Radničkog

č: | fb:

U toku su kvalifikacije za popunu Prve srpske lige u kojima i ove sezone učestvuje ekipa Radničkog sa Petog puka. U 3. kolu, subota u 20.00 sati u dvorani na Studentu, Radnički u važnoj utakmici dočekuje Moravu iz Čačka, ekipu koju je u gostima dobio tek u uzbudljivoj završnici.

 
 
Uz pobedu protiv Morave valjevskim košarkašima plasman u viši rang donosi i poraz od Ivanjice u gostima (Radnički je pobedio u Valjevu) sa manje od 19 poena. U Radničkom veruju da se ovoga puta neće saplesti na poslednjem koraku kao prošle godine na utakmici sa Mileševcem u Prijepolju.
 
 
Za Radnički igraju momci, koji su prve korake napravili u Metalcu ali i u ostalim valjevskim klubovima: Srećko Rakić (bio i kapiten Metalca u srpskoligaškom takmičenju), Nikola Filipović, Marko Jakovljević (igrao za Omladinac i Ub, trener Velja Gašić nije mogao da shvati zbog čega nije u Metalcu, u KLS), Ivan Mladenović (Metalac, Omladinac), Aleksandar Spajić Elber, Nikola Stojanović, braća Aleksandar i Vojislav Vuković (Metalac), Miloč Milunović, Stefan Bebić, Dimitrije Mitrović, Filip Bogdanović, Bogdan Arsenić (Metalac), Milan Milićević, Matija Aleksić, Aleksandar Ješić, Aleksandar Mitrović.
 
 
Treneri su Rade Srećković, Aleksandar Icić i Goran Nenadović. Icić je radio u Crvenoj zvezdi i Metalcu, potom u Bijeljini (BiH), dok je Srećković kao junior bio u Zvezdi, a kao trener radio je i sa mlađim selekcijama Metalca.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 8 sati 19 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 11 sati 8 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.