Pioniri OK Spartak (foto: OK Spartak)
Pioniri OK Spartak (foto: OK Spartak)
01.05.2017, 18:44

Spartakovi "klinci" treći

č: | fb:
Na tradicionalnom Majskom turniru gradova u odbojci, u Beogradu, pioniri ljiškog Spartaka osvojili su treće mesta iza ekipa Beograda i Novog Sada. Ljižani su bili ispred svih ostalih sa Zagrepčanima na čelu, koje su savladali u međusobnom okršaju. Predvodio ih je trener Nenad Kepa Kovačević, koji je na klupi nasledio Bogdana Veličkovića posle njegovo odlaska u OK Fužinar iz Ravna na Koroškem u Sloveniji.
 
 
Uprkos činjenici da sa Fužinarom nije izborio opstanak u Prvoj ligi Slovenije, Boca Veličković je sa rukovodstvom kluba dogovorio nastavak saradnje za još sve godine. Cilj je povratak u elitno društvo uz delimično podmlađivanje ekipe i postavljanja klupske Škole odbojke na dugoročne osnove.
 
 
Sličan koncept rada Veličkovića, koji sada nastavlja Kovačević, dao je odlične rezultate u Spartaku, koji je u prošloj sezoni bio u završnici takmičenja evropskog CEV kupa, ali je u finalu poražen od predstavnika Grčke. Kao domaćini, Ljižani su svoje utakmice igrali u Lajkovcu i na Ubu.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 10 sati 38 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 3 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara