Šah (foto: Đorđe Đoković)
Šah (foto: Đorđe Đoković)
27.05.2017, 19:47

Pobeda i remi VŠK 2005

č: | fb:
Na takmičenju za Kup Srbije, koje se održava u Novim Banovcima, danas su igrana dva kola. VŠK 2005 je pre podne pobedio Staru Pazovu sa 3:1, dok je večeras igrao 2:2 sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.
 
 
Protiv Pazovčana pobedili su vm Antić i im Maksimović, dok se remizirali vm Lalić i im Ilić. Antić je i večeras pobedio, Ilić je poražen, dok su remijem svoje partije okončali Lalić i Maksimović.
 
 
U poslednjem kolu, sutra od 9.30 sati, VŠK 2005 igra protiv beogradskog Napretka, koji okuplja slepe i slabovide šahiste, dok će odluka o pobedniku Gliginog kupa pasti u derbi Jugović - Crvena zvezda. 
 
 
Uoči poslednjeg, 5. kola samo Jugović, koji predvodi vm Perunović, ima maksimalan učinak sa 12 meč bodova, dok je VŠK 2005 sa 8 meč bodova, pri vrhu tabele. Dva remija, sa Zvezdom i Metalcem, pomogla su Valjevcima da, zahvaljujući Švajcarskom sistemu po kojem se igra, izbegnu lidera iz Kaća, kod Novog Sada.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 1 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara