Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
Auto reli u Mionici (foto: Sportski auto i karting savez Srbije)
08.07.2017, 08:14

Auto reli za šampionat i Kup Srbije

č: | fb:
Posle jučerašnjeg tehničkog pregleda vozila i sinoćnjeg ceremonijalnog starta u okolini Mionice danas se vozi auto reli, koji se boduje za šampionat i Kup Srbije. Organizuju ga beogradski klub MM Power i Opština Mionica.
 
 
Vozi se 200 km sa devet "brzinaca" dužine oko 70 km, a cilj je planiran oko 18.00 sati na Staroj autobuskoj stanici, gde će sat kasnije biti proglašeni pobednici uz dodelu pehara.
 
 
Reli "Mionica" treći je u ovogodišnjem kalendaru reli takmičenja SAKSSA /Sportskog Auto Karting Saveza Srbije/.
 
 
Do 14.30 sati zatvoren je put Mionica - Kjuč - Rajković i Rajković - Bogdanovića brdo. Od 13.00 do 19.30 sati zatvoreni su putevi Slovac - Markova crkva - Virovac - Tabanović i put Bogdanovića brdo - škola u Brežđu i put od škole do državnog puta br. 175.
 
 
Učestvuje 16 posada iz nekoliko gradova među kojima je i valjevski as Željko Milutinović u "reno clio", u klasi 4- Sa suvozačem Acom Petričevićem vozi za ASK Rid sport iz Bajine Bašte. Oni su u prošloj sezoni imali odlične rezultate na reli trkama na prostoru ex YU države, a Milutinović je ljubimac publike zbog atraktivne vožnje, koja nikoga u gledalištu ne ostavlja ravnodušnim.
 
 
Organizatori su skrenuli pažnju učesnicima, novinarskim ekipama i meštanima mioničkih sela kroz koje se reli vozi da striktno poštuju mere bezbednosti.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 2 sati 32 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...