Pobednici 1. Mioničkog relija (foto: MM power)
Pobednici 1. Mioničkog relija (foto: MM power)
08.07.2017, 23:11

Pobednik Rabrenović, Milutinović treći

č: | fb:
Pobednik 1. Mioničkog relija, koji je vožen danas na stazi dugoj 200 km sa devet "brzinaca" je Vladica Rabrenović sa suvozačem Anom Golić i na taj način postao najozbiljniji kandidat za odbranu titule šampiona Srbije.
 
Rabrenović je danas na svih devet "brzinaca" zabeležio najbolja vremena, što nisu ugrozili ni kašnjenje u poslednju vremensku kontrolu i 10 sekundi "penalizacije".
1. Mionički reli

1. Mionički reli (Foto: MM powr)

 
Prema očekivanjima, poseban užitak bila je borba za drugo mesto u generalnom plasmanu u kojoj su Đanluka Roko iz Italije i Željko Milutinović iz Valjeva priredili brojnoj publici spektakl. Italijan u "subaru impreci WRX Sti" koristio snagu svog vozila u poređenju sa Milutinovićevim "renoom klio RS". Iako je Željko bolje poznavao teren njih dvojica su vozili za svaku desetinku, pa su nakon dva "brzinca" bili potpuno izjednačeni. Ključnu prednost za rasplet Roko pravi na dva poslednja "brzinca". Pred završne vožnje u Markovoj crkvi i Brežđu, Italijan je imao tri sekunde prednosti, a do kraja je uspeo da oba puta bude neznatno brži od borbenog Valjevca došavši na cilj s prednošću od 5,5 sekundi.
 
1. Mionički reli

1. Mionički reli (Foto: MM power)

 
Milutinović je pored trećeg mesta u generalnom plasmanu bio pobednik u "klasi III", ispred Aleksandra Dučića. Luka Kotorčević je za volanom "pežoa 106" ubedljivo savladao Toma Nikitovića u automobilu "VW polo 1.4" za pobedu u "klasi II", dok je treći bio Nenad Filipović u "jugu 1.3".
 
 
Interesantna borba viđena je i u najmanjoj klasi, "mali N", gde je Zoran Milisavljević ponovo savladao Predraga Stefanovića, a treće mesto osvojio je Slobodanu Gajić.
 
1. Mionički reli

1. Mionički reli (Foto: MM power)

 
Organizator, beogradski klub "MM power" je uz pomoć Mioničke opštine nagovestio kako je izvesno da će na obroncima Maljena i Suvobora 2. reli Mionica biti još bolji i posećeniji. 

Aktuelno

Dragan Đilas (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 8 sati 38 minuta

"Laki je malo nervozan"

Davno je rekao Perikle: Svi se ne mogu baviti politikom, ali svi mogu suditi o politici! Ne mogu se baviti iz niza razloga, recimo samo zbog govorne mane. (Političkim odlukama, donošenim na...